HITACHI ZAXIS ZX33U-5a minibager

Novi mini bager Hitachi ZAXIS 33U-5A je bio projektiran samo s jednim ciljem na umu – da če omogućiti svojim klijentima, da imaju vlastite vizije stvarnosti. Hitachi postavlja nove standarde u smislu performansi, udobnosti i održavanja, a sve to vezano za Hitachi reputaciju: svestranost, pouzdanost i trajnost. Za vlasnike strojeva, zadovoljava potrebu za učinkovitošću i visokom kvalitetom; za rukovaoce strojeva pa pruža udobno, sigurno radno okruženje i izuzetno je intuitivan za korištenje.

Zahvaljujući karakteristikama lakog održavanja, i uz pomoć programa Hitachi potpore Hitachi Support Chain, novi ZAXIS 33U-5A nudi odlične uporabne rezultate, što omogućuje uspješno završili bilo kakav posao na vrijeme, unutar proračuna i sa visokim standardom izvođenja.

Rabljeni minibageri HITACHI ZAXIS ZX33U-5a na prodaju ovdje.

Hitachi je želio, da če ZX33U-5 minibager imati veliki utjecaj na vaš zemljanim radovima, komunalnih i općih građevinskih projekata, ali manji utjecaj na okoliš. Tako da so ga projektiran s nekoliko ekoloških karakteristika.
Uzmi napredne uštede energije sustava, primjerice, koja kombinira ECO mode, automatski neaktivni i električne regulatora funkcije značajno smanjiti potrošnju goriva. To također smanjuje razinu buke i emisije. Pored toga, novi stog lonac postavljen na stražnjem dijelu kabine rezultata u mirnom radu, koji je sve više važno za urbane i ekoloških projekata.

Ako se osjećate sretno i opušteno dok radite, onda ćeš biti produktivniji. Zato smo razvili ZX33U-5 sa velikim brojem poboljšanja u kabini, uključujući veću vrata i izlog, i kontrola user-friendly na monitoru.

Karakteristike održavanja mini bager su dizajnirani da uštedjeti vrijeme i novac. Rutinske provjere i čišćenje su brzo i lako, zahvaljujući dostupnim poklopaca i udobno uređene inspekcije bodova.

Tehničke specifikacije:

Motor Snaga (kV) 21.2 kV (28,4 KS)

Radna težina (kg) 3320-3720 kg

Kašika volumen 0.08 m³

Max. dubina kopanja (mm) 2790-3130 mm

Žlica sila kopanja (kN) 27.2 kN

Hitachi mini bageri na prodaju.

Video prezentcija HITACHI ZAXIS serije mini bagera.

Komentiraj

Filed under građevinske vesti

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s