STILL POMOĆI MEDICINSKI DOBROTVORNI

Still grana Dortmund je donirala kamiona organizaciji ARCHEMED- Doktori za djecu u nevolji. Ovo je neporfitno udruženje koje pruža medicinsku humanitarnu pomoć za bolesnu djecu i trudnice u Eritreji, jednoj od najsiromašnijih zemalja na svijetu.

Društvo upravlja skladište u Möhnesee u Njemačkoj, gdje se čuva i spreman za uporabu sva oprema za njegu i materijala. ARCHEMED je neophodan za pješačke sa visoko diznimi viličari za ovaj posao, jer je postojeća postrojenja nije više koristan zbog svoje starosti i stanju. Doktor Petar Schvidtal, osnivač ARCHEMED se pristupa still da pronađu nova logistička rješenja za skladište. Nakon analize zahtjeva i posjete na licu mjesta, odmah je bilo jasno da još mora žrtvovati visoku paletar rampa za podršku u ovom teškom, ali veoma neophodnih radova. ARCHEMEDov uspjeh je zasnovan na pro bono rad mnogih volontera iz Njemačke i drugih susjednih zemalja-uključujući liječnici, medicinske sestre i zanatlije, koji je nekoliko puta godišnje u Eritreji, gdje je udruženje koje sada podržava 24 projekata. ARCHEMED financira privatnim donacijama, doprinosa i dotacija iz Ministarstva za razvoj Njemačke.

Raymond podržava 140 organizacija

Godina 2016, Raymond Corporation je sudjelovao u više od 140 neprofitnih i obrazovnih organizacija, i usredotoči svoje napore na promicanju razvoja tehnologije treninga.

Raymond i njeni zaposlenici stalne podrške mnoge neprofitne organizacije sa svog vremena, koje doniraju novac i sudjeluju u događajima za prikupljanje sredstava. To uključuje Američko udruženje za rak, koji podržava Raymond brojnih događaja, uključujući marša do ožujka protiv raka dojke, koji je održan u listopadu 2016.

Raymond i njegova mreža prodaje i servisnih centara stalno daju grantova viličari ili usluge u oblastima koje utječu na prirodnu katastrofu. U lipnju, Malin, ovlašteni prodaje i usluga, u partnerstvu s Raymond donirala 5.000 USD američkog Crvenom križu pomoći ublažavanju problema poplave koja je pogodila područje u Teksasu ranije ovog mjeseca. U listopadu, Raymond Handling Consultants Corp udružio s Raymond, on je ponudio paletni viličar Salvation Army na Haitiju pomoći ublažavanju problema izazvanih po uraganu Matthew. Pored podrške neporfitni zajednicu, Raymond pomognu napretkom tehnologije, obrazovanja i prateće programe, koji su od ključnog značaja za budućnost. Kroz financijske doprinose, objekata ture, mentorstvo i drugim programima, Raymond kontinuirano surađuje sa srednjim školama, trgovinske škole i fakultete. “Svake godine, ipak je važno za Raymond vratiti, i lokalno i okolina Greene u New Yorku, kao iu onim sredinama koje se nalaze u neposrednoj blizini naših prodajnih i servisnih centara”, je rekao Steve VanNostrand, izvršni potpredsjednik za ljudske Raymond resursi. “Kroz naš rad s neporfitnimi organizacijama, možemo pomoći bavi uzrocima od kojih su utemeljene na vlastitim vrijednostima i omogućiti pomoć onima koji su pogođeni prirodnim katastrofama. Raymond je također posvećena organizacijama i događajima koji zaista utječu na studente i priprema ih da ibli buduće radne snage.

Komentiraj

Filed under Skladišna oprema

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s