NOVI HELI-JEV GII RAZRED

Kao najveći proizvođač viličara, HELI je pokrenuo kinesko tržište već 26 godina zaredom. Brand HELI postao je sinonim za industrijske viljuškare. Zbog različitih tržišnih zahtjeva i usklađenosti s različitim standardima emisija u okoliš, HELI je nedavno promovirala svoju novu seriju IC industrijskih industrijskih kamiona G-klase. Oni su dizajnirani tako da omogućuju izdržljivost, pouzdanost i učinkovitost te nastavljaju zadržati HELI poznat kao pouzdan brand s reputacijom.

Nova GII serija je standardna s U-zglobnim prijenosom i V-tipom, što uvelike smanjuje vibracije iz motora. U usporedbi s prethodnom generacijom, vibracije su do 60% manje. Budući da se fleksibilna spojna struktura može odvojiti od prijenosne kutije, bez uklanjanja mjenjača ili pogonske osovine iz tijela vozila, to je prikladnije za popravak ili zamjenu primarnog filtra.

rabljen viličar HELI

Prednost GII serije je niski centar gravitacije za dobru krutost i stabilnost. To vozačima daje izvrsno iskustvo upravljanja. Novi mehanizam za podešavanje upravljača i multifunkcijsko opružno sjedalo dodatno povećavaju udobnost i / vozač viličara. Novo dizajnirana ručna kočnica ima drugačiju silu kočenja između ravnih i nagnutih površina, što povećava pouzdanost kočnica. Zaslonska ploča s LED indikatorima u kombinaciji s LED svjetlima straga vrlo je atraktivna za oko, a također i na dnevnom svjetlu. Kompletno hidrauličko upravljanje ima dobar manevar čak iu uskim prostorima.

Sve ove promjene napravile su viličare prikladne za unutarnju i vanjsku radnju. Serija GII dostupna je na dizelskim i benzinskim / LPG motorima različitih modela s kapacitetom od 2 do 3,5 tona.

Ideja tvrtke HELI je stalno stvaranje izvrsnih proizvoda i uvijek se trudi maksimalno iskoristiti prednosti kupaca.

Svi rabljeni viličari HELI naprodaju klik

Komentiraj

Filed under Skladišna oprema

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s